Portret društva – Vaš poslovni i porezni savjetnik

Portret društva – Vaš poslovni i porezni savjetnik

Grupacija Savjetovanje sastoji se od dva trgovačka društva Savjetovanje d.o.o. i Savjetovanje Huzanić j.t.d. koje ima svoje urede u Zagrebu i Prelogu.

Trgovačka društva Savjetovanje d.o.o. i Savjetovanje j.t.d. su multidisciplinarne tvrtke osnovane s ciljem da klijentu pomognu u poslovnom razvoju, povećavajući njegovu vrijednost u nacionalnom i prekograničnom poslovanju. Pružamo kompletnu uslugu s područja poreznog, poslovnog i računovodstvenog savjetovanja, knjigovodstva i obračuna plaća.

Ako planirate poslovati u Hrvatskoj, pružamo Vam savjete vezane uz trgovačko pravo, radno i socijalno zakonodavstvo, rješavamo probleme vezane uz carinsko pravo, te uz pomoć vanjskih odvjetničkih ureda s kojima surađujemo, možemo pružiti sveobuhvatno savjetovanje iz svake grane nacionalnog i međunarodnog prava.

Zahvaljujući dugoročnoj suradnji s vanjskim suradnicima, klijentima pružamo usluge revizije i usluge vezane uz edukacije, savjetovanja, razvoja kao i provedbe projekata na područjima koje financiraju fondovi Europske unije.

Filozofija grupe:

 Mi umjesto ja

Međusobno si pomažemo kako bi najprikladnije pomogli Vama. Pri rješavanju problema svaki član tima treba uključiti svoju osobnu i stručnu kompetenciju. Pri tome nam pomažu standardi grupacije i ekspeditivnost. Aktivno koristimo dostupne mogućnosti izobrazbe i daljnjeg usavršavanja kako bi poboljšali kvalitetu naših usluga. Pojedinci su zaduženi za specijalna područja, ali svatko od nas je spreman posvetiti pažnju na probleme izvan svojih zaduženja. O potencijalnim problemima raspravljamo zajednički.

 Timski rad umjesto pojedinačne borbe

Zajednički radimo za naše klijente. Za svaku pojedinu uslugu našem klijentu uključujemo cjelokupni tim. Prijedloge rješenja i strategije razvijamo i primjenjujemo zajednički. Porezni savjetnik, stručni suradnik ili tajnik/ca jednako pridonose poslovnom uspjehu. Svako od suradnika nudi klijentu specijalnu uslugu, koju klijenti prepoznaju i cijene.

 Dijalog umjesto monologa

U mreži naših suradnika moguće je pronaći revizore, kontrolore, porezne savjetnike, javne bilježnike, odvjetnike, poslovne savjetnike i stručne osobe s područja prava, a osobito poreza. Takva suradnja omogućava bogatstvo znanja, stručne kompetencije i specijalna znanja s područja gospodarstva, prava i financija. Umjetnost profesionalnog savjetovanja za nas predstavlja mogućnost kombiniranja i korištenja mreže know-how za korist naših klijenata.