Pravno savjetovanje (u suradnji s vanjskim suradnicima)

Između poreznog i općeg prava vrlo često postoji bliska povezanost. Tako je porezni savjetnik koji priprema obračun plaće, vrlo često prva kontakt osoba s kojom se razgovora o pitanjima radnog prava. Isto tako, kod pripreme određenog ugovora, poduzetnik najčešće kontaktira svojeg poreznog savjetnika. Čak i u privatnoj parnici poduzetnik najčešće kontaktira poreznog savjetnika i traži njegovo mišljenje kao neutralnog partnera u tom sporu.

Unatoč tome, u praksi se pokazalo da najbolju uslugu može dati samo onaj koji je usko specijaliziran na određenom području. Prije svega, fokus Savjetovanja je područje poreznog prava, odnosno poreznog i poslovnog savjetovanja. Na svim drugim pravnim područjima, surađujemo s vanjskim suradnicima, osobito specijaliziranim pravnicima ili odvjetničkim društvima specijaliziranim za posebna područja.

KVALIFICIRANI PARTNER U PRAVNIM STVARIMA

Pored kvalifikacije ovlaštenog poreznog savjetnika, partner g. Bojan Huzanić, kao magistar prava, stoji Vam cijelo vrijeme na raspolaganju i za opća pravna pitanja. Unatoč tome, pravna pitanja koja nam postavljaju naši klijenti, najčešće rješavamo u suradnji s vanjskim odvjetnicima ili pravnim savjetnicima. Savjetovanje rado za klijenta preuzima pripremu činjeničnog stanja i sastavlja obrazac pitanja, kao i koordinaciju s vanjskim odvjetnikom.